BetaalmethodenFashionBox biedt Nederlandse klanten de volgende mogelijkheden om te betalen:


iDEAL

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:  

  • Je bestelt een product 
  • Kies iDEAL als betaalmethode 
  • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt 
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank 
  • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld 
  • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed 
  • Je ontvangt een bevestiging van je bank 
  • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd! 


Creditcard

Je kunt ook betalen met je creditkaart. Bij het betalen Mastercard wordt gevraagd naar de unieke CVC-code die gekoppeld is aan je Mastercard. De driecijferige CVC-code kun je vinden op de achterkant van je Creditcard.

Bij betalingen via creditcard is een maximum van € 500,- ingesteld. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van een bestelling. 


PayPal

PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kun je eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Ook kun je bij ons met je creditcard betalen.

Een PayPal-rekening is gratis wanneer je betaalt. Wil je betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor.

Door eenvoudig je bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kun je veilig in binnen- en buitenland online betalen.

Hoe werkt PayPal? Het is niet nodig geld te storten op je PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door jou gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op je PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op jouw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan.

Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

Maak een PayPal-account aan

         

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen