HEREN ONDERGOED

Geen producten gevonden...


A-dam Underwear bij FashionBox

Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt. Precies; je boxer. 
Daarom maakt A-dam Underwear boxers die meteen je dag maken. Die er fantastisch uitzien én ook nog eens heel lekker zitten. Want het gaat uiteindelijk om de inhoud. Mannen met karakter begrijpen dat. 

A-dam Underwear maakt boxers voor mannen met karakter. Dat zie je terug in de originele designs, een gevarieerde collectie, comfortabele pasvorm, verantwoorde productiewijze en de beste materialen. Mannen met karakter zijn geen nummers. Daarom hebben ze krachtige oer-Hollandse namen. 
Het is de bedoeling dat onze boxers een positief effect hebben op degene die ze draagt en dus ook op zijn omgeving. Oftewel; onze planeet. Daarom zijn alle A-dam Underwear boxers gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan - waardoor ze ook nog eens heel lekker zitten. Daarom zijn ook onze verpakkingen en sales materialen - voor zover mogelijk - gemaakt van gerecycled materiaal.
 • USP1

  GRATIS verzending vanaf € 100,-

 • USP2

  Retour zendingen zijn voor eigen rekening

 • USP3

  Veilig betalen met iDeal

 • USP4

  GRATIS retourneren in de NewSign winkel in Uden

 • USP5

  Service: 085 040 60 33

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide