Tip: Download de FashionBox app!

  • Geplaatst op
  • Door FashionBox
  • Geplaatst in app
  • 0
Tip: Download de FashionBox app!

Wil jij nog sneller kunnen navigeren op je telefoon als je bijvoorbeeld in de trein of bus zit? Download dan gratis de FashionBox App in de Apple store of Google play.

De kans dat jij deze blog nu op je mobiel leest is best groot.. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze telefoon en een FashionBox app stond dan ook hoog op ons verlanglijstje. 

Natuurlijk kun je de site ook via de browser op je telefoon bekijken maar via onze app gaat het allemaal net even wat makkelijker. Je kunt overzichtelijk door de shop struinen en met een paar kliks, of in dit geval taps, is je bestelling bij ons geplaatst. Alle producten staan in categorieën en we hebben zelfs een prijsfilter ingebouwd. Ben je op zoek naar een nieuwe jas maar wil je niet meer dan 120 euro uitgeven? Zo ingesteld! In de app staan alle producten die ook op onze site staan en uiteraard wordt de collectie regelmatig aangevuld en dit zie je dan ook direct terug in de app. 

Wachten op de bus wordt een stuk leuker met de gratis FashionBox app! Download hem via iTunes / de Apple App store of via Google Play. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen