Tip: A-Dam Underwear boxers

Tip: A-Dam Underwear boxers

Kennen jullie A-Dam Underwear al? Dit nieuwe ondergoed label uit Amsterdam maakt opvallend mooie en fijne boxers en wij zijn fan!

Let's meet A-dam! Het ondergoed label dat speciaal is gemaakt voor mannen met karakter. Want je outfit kan er nog zo goed uit zien.. Ook wat je eronder draagt is belangrijk om je helemaal goed te voelen. A-dam Underwear maakt boxers die meteen je dag maken. Ze zien er niet alleen heel leuk uit, ze zitten ook nog eens super lekker. 

Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt. Precies; je boxer. Daarom maakt A-dam Underwear boxers die meteen je dag maken. Die er fantastisch uitzien én ook nog eens heel lekker zitten. Want het gaat uiteindelijk om de inhoud. Mannen met karakter begrijpen dat. 

Elke boxer uit de collectie heeft een krachtige oer-Hollandse naam zoals Henk, Jelle, Nelus en Karel. En ook in de campagne komen deze stoere mannen die niet bang zijn om in hun boxershort rond te lopen weer terug. Het label komt uit Amsterdam en het is dan ook niet zo gek dat onze hoofdstad werd gekozen als locatie voor de opvallende campagneshoot. 

Bekijk hieronder de video: 
Wist je dat?

A-dam is opgericht door vijf mannen? De founders van A-dam zijn Bram van Leeuwen, Rob Leusink, Nicky-Bob van Beijnen, Steven Borghouts en Steven van Heijningen. De laatstgenoemde  is het boegbeeld van A-dam en  zien we terug in de campagnevideo en op de foto's.

adam
Steven van Heijningen

a-dam

De A-dam collectie bij FashionBox


Wij zijn heemaal fan van de originele designs en hebben een gevarieerde collectie van A-dam toegevoegd aan onze webshop. De boxers hebben een comfortabele pasvorm en zijn gemaakt van de beste materialen. Het is de bedoeling dat onze boxers een positief effect hebben op degene die ze draagt en dus ook op zijn omgeving. Oftewel; onze planeet. Daarom zijn alle A-dam Underwear boxers gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan - waardoor ze ook nog eens heel lekker zitten. Daarom zijn de verpakkingen en sales materialen - voor zover mogelijk - gemaakt van gerecycled materiaal.

Hieronder een greep uit onze A-dam collectie:
Enthousiast geworden? Bekijk hier de hele collectie van A-dam Underwear.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen