Dit zijn dé mannen haartrends voor 2016

Dit zijn dé mannen haartrends voor 2016

Bij FashionBox kun je natuurlijk een te gekke outfit kopen. Maar wat is je outfit zonder een mooi kapsel? Hoog tijd om te kijken naar dé mannen haartrends voor 2016. Welke kapsels zagen we op de catwalk en zijn dus helemaal hot dit jaar? Kijk mee:

De nonchalante kuif

Met een schuine scheiding zit je anno 2016 helemaal goed. Bij dit kapsel is het mooi als je de zijkanten wat korter laat scheren. Bovenop mag het allemaal wat nonchalanter. Vrouwen houden niet van een plakkerig kapsel dat stijf staat van de wax. Gebruik dus wat minder product zodat je (of je schatje) lekker nonchalant met je hand door je haar heen kunt gaan.
 

Lang haar

Lang haar bij mannen is al een tijdje een trend en ook in 2016 hoeft de schaar er nog niet in. Knotjes daarentegen zijn wel een beetje geweest dus draag het gewoon lekker los. Met lang haar bedoelen we trouwens niet dat je er je billen mee af moet kunnen vegen. Blijf qua lengte max tot je schouders maar liever nog net iets daarboven.
 

 

Kort & Choppy

Is lang haar toch niet helemaal jouw ding? No worries, ook korte koppies mogen gezien worden in 2016. Ook hierbij geldt dat te veel wax of gel not done is maar een beetje mag zeker. Gebruik wax om je haar wat meer structuur te geven. En? Voor welk kapsel ga jij dit voorjaar?
Tijdens je kapperbezoekje kun je direct even een nieuwe outfit scoren in onze shop of via de app!

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen