De wereld rondreizen zonder geld

  • Geplaatst op
  • Door FashionBox
  • Geplaatst in reizen
  • 0
De wereld rondreizen zonder geld

Pik een willekeurige voorbijganger van straat, vraag wat er op zijn/haar bucketlist staat en de kans is erg groot dat dit iets met reizen te maken heeft. De onbekende wereld, tropische bestemmingen, afgelegen stranden en vreemde culturen inspireren ons. We lijken allemaal dolgraag de wereld te willen rondreizen en de een na de ander pakt ook daadwerkelijk het vliegtuig. Wat de anderen veelal tegenhoudt heeft meestal te maken met (een gebrek aan) geld. Shantanu Starick was een van die mensen die het vliegtuig pakte, maar met als doel om de wereld rond te reizen zonder geld uit te geven.

Maar hoe dan?!

Uiteraard de meest relevante vraag: Hoe pakt hij dit aan? Door eigenlijk heel simpel en ouderwets te denken en gebruik te maken van het eeuwenoude ruilsysteem. De fotograaf regelt overal ter wereld super slimme barterdeals wat inhoudt dat hij zijn diensten ruilt voor voedsel, onderdak en vervoer.
 

Bijzondere ervaringen

Shantanu heeft als doel om zeven continenten aan te doen en overal op te trekken met de locals. Zo komt hij op de meest bijzondere plekken, krijgt hij de lekkerste gerechten voorgeschoteld en kan hij met zijn foto's echt wat betekenen voor de mensen. Zo fotografeerde hij in Nieuw Zeeland een heel kookboek en schoof hij met regelmaat bij mensen thuis aan. Zijn boodschap? Je kunt met heel weinig heel veel bereiken. Pakken dus, dat vliegtuig!

 

Reisitems

Zorg al je op reis gaat altijd voor fijne basics en praktische kleding. Je hebt niets aan een blouse die in de kreukels ligt en eigenlijk gestreken moet worden. Wat je nodig hebt zijn shirts, korte broeken en sweaters voor wanneer het koud wordt.

 

 reisitems

 

Shirts 25,95 | Sweater 49,95 | Broek 39,95 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen