De mooiste vrouwen om te volgen op Instagram

  • Geplaatst op
  • Door FashionBox
  • Geplaatst in vrouwen
  • 0
De mooiste vrouwen om te volgen op Instagram

De temperaturen stijgen weer en daarom vonden we het bij FashionBox hoog tijd voor een leuk lijstje. Of eigenlijk moet we zeggen: een lekker lijstje. Namelijk de mooiste vrouwen om te volgen op Instagram!


1. Marisa Papen

Deze Vlaamse schone heeft meer dan 320.000 volgers op Instagram en als je haar profiel bekijkt snap je wel waarom. Ze probeert van poseren en de wereld verkennen haar beroep te maken en ze is aardig op weg. Volg Marisa op Instagram via @marisapapen en voor nog meer (pikante) plaatjes check je haar website. 

mooiste vrouwen instagram2. Sharam Diniz
In deze hotlist kunnen een aantal Victoria's Secret modellen natuurlijk niet ontbreken. Sharam Diniz (25) liep dit jaar mee in de show en Justin Bieber kon zijn ogen niet van haar afhouden. Wij geven je geen ongelijk Justin! 

Volg Sharam hier.  

3. Karina Irby

Een blonde beauty met prachtige billen mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. De Australische Karina Irby verdient met haar leuke prints en opvallende bikinidesigns ettelijke miljoenen dollars. De 26-jarige maakte van haar ontwerpen een gigantisch succes door er zelf in te poseren op haar Instagram-account. 

karina

4. Jossan Forsberg

Dat er in Zweden veel knappe dames wonen wisten we wel.. Maar dan denken we eigenlijk direct aan hoogblonde vrouwen met blauwe ogen. Jossan Forsberg is uitzondering op de regel en mag er met haar donkere lokken en prachtige lichaam zeker wezen. Volg haar via @jossanforsberg. 

5. Louise de Chevigny

We sluiten dit heerlijke lijstje af met de prachtige Louise de Chevigny. Deze bruine ogen kun je toch niet weerstaan? Volg haar op Instagram via @louisedechevigny.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen