5 X Tips om de Scandinavische stijl te rocken

5 X Tips om de Scandinavische stijl te rocken

De Scandinavische trend is er eentje die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. En dat willen we ook helemaal niet, want dankzij deze minimalistische trend kunnen we er snel stijlvol uitzien zonder daar veel voor nodig te hebben. Less is more en met deze regels zorg je ervoor dat je het Scandinavische stijlgevoel helemaal onder de knie hebt.

Kies voor neutrale kleuren

Het kleurgebruik is erg bepalend voor je outfit. De Scandinavische stijl wordt mede gekenmerkt door neutrale kleuren als grijs, navy, wit en beige. Probeer zwart te vermijden want dit oogt meteen alweer een stuk harder.

 

Minimalistische accessoires

Denk bij de Scandinavische stijl niet alleen aan je kleding, want je accessoires zijn minstens zo belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een strak horloge van Daniel Wellington of een pet in een neutrale kleur.

 

Laagjes

Een van de belangrijkste regels om deze trend te rocken, is door het gebruik maken van laagjes. Layering zorgt er tevens voor dat het geheel niet saai wordt. Wissel af met kleuren en stoffen om het geheel een mooie twist te geven en sla je broek gerust een keertje (of 2) om van onder voor blote enkels.

 

Schoenen

Ja, de welbekende Stan Smith van Adidas voldoen zeker aan de minimalistische trend. Maar er zijn gelukkig nog meer schoenen en we zien graag ook wat afwisseling in het straatbeeld. Wat dacht je van bijvoorbeeld chelsea boots of loafers?

 

Stoffen

Less mag dan misschien more zijn, dit betekent niet dat er geen aandacht besteed wordt aan de stoffen. Mooie materialen en kwalitatieve stoffen; daar draait het om. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van wol, linnen en suede.

 

 scandinavische stijl

 

Shirt 34,95 | Trui 49,95 | Bermuda 39,95

Bekijk hier nog meer mooie sweaters en klik hier om naar onze webshop te gaan om zelf je Scandinavische look samen te stellen!

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen