4 X Tips voor twintigers

  • Geplaatst op
  • Door FashionBox
  • Geplaatst in tips
  • 0
4 X Tips voor twintigers

Twintigers opgelet! Geniet jij nog van je twintiger jaren? Voor je het weet is het voorbij. En denk je: "had ik maar..." Om dit te voorkomen delen wij 7 tips met je!

1. Laat je niet opjagen 

Neem de tijd om te ontdekken wat je leuk vindt en wat jouw kijk op de wereld is. We leven in een wereld waarin we altijd maar snel door moeten; na je middelbare school een studie kiezen om vervolgens in een corporate baan te belanden. Waar je misschien helemaal niet op je plek zit. Je bent nog jong dus waarom zou je er niet een jaartje tussenuit gaan om te ontdekken wat je eigenlijk wilt? Of om gewoon even te genieten zonder allerlei verplichtingen. 

2. Weg met die tv!

Ok, dit klinkt in eerste instantie misschien vrij shockerend. Helemaal als jij net zo verslaafd bent aan Netflix als de meeste twintigers. Van tv kijken wordt je alleen maar dommer. Ga liever veel lezen; dit klinkt suf maar dat is het zeker niet, mensen die lezen worden leuke mensen die wat te vertellen hebben!
 

3. Ga onderuit

Van op je bekkie gaan leer je alleen maar. Ga onderuit in relaties, op je werk, in je seksleven, in je hobby`s... Ga onderuit in alles en iedereen maar leer er elke keer iets van. Want als je alleen maar onderuit gaat en je er niks van opsteekt dan ben je dus alleen maar aan het falen. En dat wil niemand. Als je onderuit gaat en je hebt iets geleerd, dan ben je dus aan het groeien. En dat willen we toch allemaal?

4. Lekker reizen!

Je hebt nog geen verplichtingen dus waarom ga je niet lekker reizen? Je neemt tijdens het reizen nu nog genoegen met goedkope hostels en goedkoop eten. Dit is dus hét moment om lekker de wereld te ontdekken! En vooraf shop je natuurlijk je vakantie outfits bij FashionBox ;)
 

Shop the lookReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen