10 X Shopping tips voor de perfecte festival outfit

10 X Shopping tips voor de perfecte festival outfit

Nu we halverwege april zijn, begint het bij velen alweer te kriebelen: de eerste festivals staan voor de deur! Met Koningsdag staan er heel wat feestjes gepland, gevolgd door het altijd geslaagde Bevrijdingsfestival en daarna kun je bijna ieder weekend wel ergens terecht voor een dansje. Zo vindt 28 mei het Emporium festival plaats in Wijchen. Helemaal niet verkeerd en het is een van de redenen waarom wij zo dol zijn op de zomer. Iets met vrijheid, blijheid, lekker weer, gezellige mensen en een feestelijke stemming. Maar wat is nou de perfecte outfit voor zo'n festival? Wij geven je tien tips voor de ideale look.

1. Print

Wil je niet te moeilijk doen, maar wel een beetje een opvallende outfit? Kies dan voor een shirt met print zoals dit stippen shirt van Antony Morato.

 

Antony Morato – 39,95
 

2. Laagjes

Omdat het in Nederland altijd wat wisselvallig blijft qua weer, kun je maar beter zorgen voor een extra laag wanneer het afkoelt. In de vorm van een sweater bijvoorbeeld.
 
 

Only & Sons – 39,95
 

3. Blouse

Voor een festivallook denk je waarschijnlijk niet meteen aan een blouse. Maar waarom eigenlijk niet? Kies voor een blouse met een grappig printje om het geheel niet te serieus te maken.
 
 

Only & Sons – 34,95
 

4. Korte broek

Bij het perfecte festivalweer trekken we natuurlijk de korte broek uit de kast. Bij het zien van deze versleten jeans van Jack & Jones krijgen we spontaan zin in een feestje.
 

Jack & Jones – 49,95
 

5. Goed gemutst

Vergeet de accessoires niet! Een pet maakt niet alleen je look helemaal af, maar het zorgt ook nog eens voor bescherming tijdens hele zonnige dagen.
 

Jack & Jones – 19,95
 

6. Schoeisel

Om de hele dag up and running te zijn, zijn goede schoenen een vereiste. En waar doe je nou beter dansjes op dan op een paar sneakers?
 

Lyle&Scott – 75,00
 

7. Biker jacket

Mochten de weersverwachtingen nu echt zeer teleurstellend zijn, is een biker jacket een goede optie. Het feestje mag namenlijk niet in het water vallen!
 

Only & Sons – 79,95
 

8. Slippers

Tropisch feestje op de planning? Dan is je outfit natuurlijk niet compleet met een paar good old teenslippers.
 

Antony Morato slippers – 24,90
 

9. Zonnebril

Misschien wel een van de belangrijste items voor je festivaloutfit; een lekkere zonnebril. Tegen de zon, de drankjes of gewoon om je look af te maken.
 

Jack & Jones – 19,95
 

10. Lange broek

Als de weergoden ons niet helemaal goed gezind zijn, kunnen we de korte broek beter verruilen voor een lang exemplaar. Zoals deze van Only & Sons bijvoorbeeld.
 

Only & Sons – 59,95
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen