BLOG

Zorgt koffie voor betere sportresultaten?

Zorgt koffie voor betere sportresultaten?

Over voeding en dranken wordt er nogal wat rondgeschreeuw on- en offline. Cafeïne wordt door de een als boosdoener gezien, terwijl de ander zegt dat koffie wel degelijk gezondheidsvoordelen heeft. Ik geloof het laatste, maar dan vooral omdat ik mijn dagelijkse kopjes koffie niet zou willen missen. Maar hoe zit dat met koffie in combinatie met sporten?

Deze financiële fouten maken succesvolle mensen niet

  • Geplaatst op
  • Door FashionBox
  • Geplaatst in financieel
  • 0
Deze financiële fouten maken succesvolle mensen niet

Geld maakt niet gelukkig mag dan een van de grootste cliches zijn, het is natuurlijk gewoon waarheid dat geld het leven wel een stuk makkelijker maakt. Dat weten we allemaal want met iets meer geld op de rekening, zijn er net even iets meer dingen mogelijk. Tijd dus om de kunst eens af te kijken bij de mensen die er verstand van (lijken te) hebben. Welke financiële fouten maken succesvolle mensen niet?

10 X Shopping tips voor de perfecte festival outfit

10 X Shopping tips voor de perfecte festival outfit

Nu we halverwege april zijn, begint het bij velen alweer te kriebelen: de eerste festivals staan voor de deur! Met Koningsdag staan er heel wat feestjes gepland, gevolgd door het altijd geslaagde Bevrijdingsfestival en daarna kun je bijna ieder weekend wel ergens terecht voor een dansje. Zo vindt 28 mei het Emporium festival plaats in Wijchen. Helemaal niet verkeerd en het is een van de redenen waarom wij zo dol zijn op de zomer. Iets met vrijheid, blijheid, lekker weer, gezellige mensen en een feestelijke stemming. Maar wat is nou de perfecte outfit voor zo'n festival? Wij geven je tien tips voor de ideale look.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen